top of page

 

Retour- en restitutiebeleid: 

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren. 

De deadline voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop je de goederen ontvangen hebt, of waarop een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt. 

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing door middel van een duidelijke verklaring. 

Je kunt ons op de hoogte stellen van je beslissing via e-mail info@dndpoolgroup.be 

Wij vergoeden je uiterlijk 30 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat je voor de bestelling gebruikt hebt, en er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor een dergelijke terugbetaling. 

Voorwaarden voor retourzendingen: 

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat: 

  • De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen 

  • De goederen zich bevinden in de originele verpakking 

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd: 

  • De levering van goederen die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn. 

  • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.

  • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. 

  • De levering van goederen die na levering, naar hun aard, onlosmakelijk met andere items gemengd zijn. 

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen. 

Goederen retourneren 

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. Je dient de goederen naar het volgende adres te sturen: 

Schaapschuur 4 bus 6, 1790 Affligem 

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor beschadigde of verloren goederen tijdens de retourzending. Daarom raden we een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering. 

Geschenken: 

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar jou zijn verzonden, ontvang je een cadeaubon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde product ontvangen is, ontvang je een cadeaubon. 

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau gemarkeerd zijn, of als de schenker de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we de terugbetaling naar de schenker. 

Contact 

Als je vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan via e-mail contact met ons op info@dndpoolgroup.be

 

bottom of page