top of page
  • Foto van schrijverJona

De WaterSens: Een automatisch chloor en pH- doseersysteem

Bijgewerkt op: 9 dec. 2022

De Watersens van PPG houdt het water van uw privézwembad schoon en zuiver met een minimum aan chemicaliën. Door de potentiaalspanning van uw zwembadwater direct te meten en te regelen met een geavanceerde redoxsonde, onderhoudt de Watersens uw zwembadwater met zo weinig mogelijk chloor, zodat de geur en irritaties van te intensief behandelde zwembaden verdwijnen.

Via het touchscreeninterface heeft u de volledige controle over de metingen en het regelen van uw zwembad. De Watersens wordt gebruikt met uw bestaande zwembadfilterapparatuur en u beschikt dus over de allerbeste wateroplossing op maat voor uw zwembad.


Met behulp van de redoxtechnologie (reductie-oxidatie) wordt de zuiverheid van uw zwembadwater 24 uur per dag en 7 dagen op 7 gemeten. Op het moment dat uw zwembad meer chloor nodig heeft, wordt exact de juiste hoeveelheid toegevoegd om het water zuiver te houden. Als uw zwembad niet continu wordt gebruikt, dan wordt de hoeveelheid chemicaliën verminderd overeenkomstig de behoefte.


WAARSCHUWING: Meng nooit het pH-middel met het chloormiddel. Spoel bij het onderhoud van de doorzichtige plastic slangen en ventielen altijd af met zuiver water om te voorkomen dat het pH- en het chloormiddel vermengd raken.


Watersens_NL
.pdf
Download PDF • 10.90MB

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page