top of page
  • Foto van schrijverJona

Ontdek 3 grote voordelen van een kunststof zwembad

Wist je dat kunststof het beste materiaal voor een buitenzwembad is? High Density Polyethyleen (HDPE) is bijzonder duurzaam waardoor je jarenlang zwemplezier hebt zonder zorgen. Wij zetten voor jou de belangrijkste voordelen op een rij.


1. Onderhoudsvriendelijk en antibacterieel

Natuurlijk wil je zo veel mogelijk plonsen in je zwembad en zo weinig mogelijk tijd besteden aan het onderhoud. Met een kunststof zwembad zit je dan goed! Bij DND kiezen we voor High Density Polyethyleen, een sterk materiaal dat niet verkleurt door blootstelling aan UV-stralen. Het materiaal is ook bestand tegen chemicaliën en zeer hoge en lage temperaturen en wordt niet aangetast door bacteriën of osmose. Bovendien is het oppervlak glad en door en door gekleurd, waardoor je het makkelijk kan onderhouden. Met een monobloc zwembad uit kunststof ben je dus verzekerd van jarenlang plezier!


2. Volledig op maat

Kunststof zwembaden zijn in vrijwel alle maten en kleuren beschikbaar. Bij DND stel je zelf je zwembad samen tot maximaal 3,80 meter breed, 18 meter lang en 1,5 meter diep. Droom je van extra grote treden waarop je languit kan relaxen of wil je een verhoogde bodem voor je kinderen? Alles is mogelijk. Laat je verbeelding dus gerust de vrije loop. Met een op maat gemaakte trap en een zwembadrolluik personaliseer je jouw zwembad volledig.


3. Snelle plaatsing

Dankzij het geïsoleerde plaatmateriaal waaruit het zwembad wordt gemaakt, heb je geen extra isolatie nodig, want polyethyleen isoleert op zich al goed. Zo blijft je zwembadwater goed op temperatuur. Doordat een monobloc zwembad al in de fabriek wordt gemaakt, kan het snel geplaatst worden. Alles wordt op voorhand al ingebouwd. Denk maar aan een rolluik, trap … Zo is je zwembad in één keer klaar voor transport en plaatsing in je tuin. Nog een voordeel: een monobloc zwembad kan je ook zelf plaatsen.


Maak je zwembaddroom waar

Een eigen zwembad in de tuin is betaalbaar en niet langer weggelegd voor de happy few. Wil jij meer inspiratie opdoen voor jouw toekomstige zwembad? Bekijk hier enkele realisaties. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur of vorm? Neem contact op met DND voor al je vragen of bespreek je wensen samen met een specialist.




80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page